Foto Gorinchem, Spijksedijk 14

Perseeloppervlakte: 40m2

Parkeerplaatsen: Voldoende parkeerplaatsen

Beschikbaar per: VERHUURD

Huurprijs: In overleg

Gorinchem, Spijksedijk 14

VERHUURD In dit ronde kantoorgebouw in het midden van Gorinchem is kantoorruimte beschikbaar. Het gebouw is drie verdiepingen en van alle moderne voorzieningen voorzien zoals lift en airconditioning. Met het led reclamescherm is het gebouw de eye-catcher geworden van dit drukke kruispunt.

VERHUURD Per direct is deze turn key kantoorruimte beschikbaar op toplocatie in Gorinchem. De ruimte aan Spijksedijk 14 in Gorinchem bevindt zich in een rondvormige kantoorgebouw. Deze toplocatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het object ligt op een zichtlocatie aan één van de hoofdaderen van Gorinchem. Het object bevindt zich op een kleinschalige bedrijfslocatie tussen de binnenstad en bedrijventerrein Gorinchem-Oost met in de nabijheid een klein natuurgebied. De locatie is goed bereikbaar. Binnen 3 minuten bent u bij de autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. De locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer met bushalte Flank en Walstraat op loopafstand binnen 5 minuten. Gorinchem is voorzien van een treinstation dat bereikbaar is met lijnbussen die vanaf beide voorgenoemde bushaltes vertrekken.

Indeling

De ruimte bevindt zich op de begane grond van dit rondvormige gebouw.Huidige maten:Begane grond - Kantoorruimte 40m2 - Entree, openbare ruimte en keuken 25 m2 De entree is bedoeld voor gezamenlijk gebruik. De kantoorruimte op de begane grond wordt afgescheiden in verschillende voormaten kantoren door het gebruik van systeemwanden.

Opleveringsniveau

De ruimtes worden turn-key opgeleverd met lamellen voor de ramen. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie door middel van de patchkast. De verlichting is geïntegreerd in het systeemplafond. De verwarming wordt geregeld doormiddel van radiatoren en verwarmingsunit, airconditioning is per ruimte verstelbaar. De gezamenlijke entree is voorzien van een tochtportaal, wachtruimte en receptie. De betonvloer is in kantoorruimtes afgewerkt met vloertegels en tapijt. In de toiletruimtes is de vloer afgewerkt met tegelwerk. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig met een voorportaal hierin is een wasbak. De pantry is voorzien van onder- en bovenkastjes, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak.

Bouwkundige gegevens

Het object heeft een traditionele bouw en is omstreeks het jaar 2000 gerealiseerd. Het gebouw is gebouwd op een stevige staalconstructie met een aluminium gevelbeplating. Zo ook bevat het gebouw dubbelen beglazing gezet in aluminium kozijnen. De vloer in het object is een uitgevoerde betonnen vloer. Het verlaagde systeemplafond is geïntegreerd met verlichting. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, mechanische ventilatie en airconditioning. Het object is voorzien van een water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer.

Huurtermijn 

Het huurtermijn en de optieperiode zijn n.t.b. in overleg met verhuurder. Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden. Betalingstermijn is per maand.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Kadastrale gegevens

Straat: Spijksedijk 14 Postcode, Plaats: 4207GN, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image