Foto VERHUURD – Edisonweg 30 Gorinchem 1e etage

Perseeloppervlakte: 84 m2

Parkeerplaatsen: aanwezig op eigen terrein met laadpalen.

Beschikbaar per: VERHUURD

Huurprijs: op aanvraag

VERHUURD – Edisonweg 30 Gorinchem 1e etage

VERHUURD Direct beschikbare kantoorruimte (84 m2) op de eerste verdieping van een energiezuinig complex in Gorinchem Oost I. Drie afzonderlijke units (48 m2, 19 m2, 18 m2 archiefruimte), individueel te huur. Recent gerenoveerd, turnkey opgeleverd met snelle glasvezel. Goed bereikbaar via A15, eigen parkeergelegenheid met laadpalen (7,3 kWh), en nabij openbaar vervoer (bushalte Newtonweg op 3 minuten loopafstand).

VERHUURD Per direct is in dit turn key complex kantoorruimte beschikbaar. Op de eerste verdieping van dit kantorencomplex met energie A-label is een kantoorruimte van ca 84 m2 verdeeld over 3 units beschikbaar. De units zijn ook los van elkaar te huur. Een ruimte is 48 m2, een is 19 m2 en er is een archiefruimte aanwezig van 18 m2. De archiefruimte is niet los te huur en wordt alleen verhuurd met alle ruimtes samen of met de ruimte van 48 m2. Het complex is gerenoveerd naar de eisen en voorzieningen van deze tijd. De kantoorruimtes worden turn key opgeleverd met supersnel professionele glasvezel. Met een ruime entree op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn gezamenlijke verkeersruimtes en toiletten aanwezig. De locatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het gebouw bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het complex ligt in de nabijheid autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Op het eigen parkeerterrein zijn tevens laadpalen aanwezig met een laadsnelheid van 7,3kWh. De locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer met bushalte Newtonweg op loopafstand binnen de 3 minuten. Gorinchem is voorzien van een treinstation dat bereikbaar is met lijnbussen die vanaf voorgenoemde bushalte vertrekken.

Indeling

Omvang ruimtes: Begane grond - Gezamenlijke entree 40 m2 - Eerste verdieping - Verkeers-, pantry- en toiletruimte 54 m2 - Kantoorruimte per direct 48 m2 - Kantoorruimte per direct 19 m2 - Archiefruimte per direct 18 m2

Opleveringsniveau

De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd met zonnewering voor de ramen. Er zijn aansluitingsmogelijkheden voor data, elektra en telefonie, hiervan is de bekabeling doorgevoerd in een wandgootsysteem. De energiezuinige ledverlichting is grotendeels geïntegreerd in het systeemplafond, daarbij is er natuurlijke lichttoevoer door gedeeltelijk te openen ramen. De klimaatbeheersing wordt geregeld door middel van radiatoren, daarbij is de energiezuinige airconditioning per ruimte verstelbaar. De gezamenlijke entree is voorzien van een tochtportaal, receptie, automatische schuifdeuren en een trappenhuis. De vloer bij de entree is afgewerkt met natuursteen. De betonvloer is in de kantoorruimtes afgewerkt met tapijt. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig.

Bouwkundige gegevens

Het gebouw heeft een gemetselde buitengevel. Binnen in het gebouw worden de ruimtes gescheiden door deels steenachtig en flexibele wandpanelen, zoals systeemwanden en metal stud. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. De vloer in het object is een uitgevoerde betonnen vloer. Het systeemplafond is geïntegreerd met verlichting. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning. Het object is voorzien van een gas, water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer. Er is een elektronisch inbraakalarm aanwezig in het gebouw.

Huurtermijn 

Het huurtermijn en de optieperiode zijn n.t.b. in overleg met de verhuurder. Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden. Betalingstermijn is per maand.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Kadastrale gegevens

Straat: Edisonweg 30 Postcode, Plaats: 4207HG, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image