Foto VERHUURD – Edisonweg 30 Gorinchem begane grond

Perseeloppervlakte: 124 m2

Parkeerplaatsen: aanwezig op eigen terrein met laadpalen.

Beschikbaar per: VERHUURD

Huurprijs: op aanvraag

VERHUURD – Edisonweg 30 Gorinchem begane grond

VERHUURD - Direct beschikbare kantoorruimte (124 m2) op de begane grond van een energiezuinig complex in Gorinchem Oost I. Recente renovatie, turnkey oplevering met snelle glasvezel. Ruime entree, gedeelde ruimtes en toiletten. Centrale locatie, goed bereikbaar via A15 en openbaar vervoer (bushalte Newtonweg op 3 minuten loopafstand). Eigen parkeergelegenheid met laadpalen (7,3 kWh).

VERHUURD - Per direct is in dit turn key complex kantoorruimte beschikbaar. Op de begane grond van dit kantorencomplex met energie A-label is een kantoorruimte van ca 124 m2. Het complex is gerenoveerd naar de eisen en voorzieningen van deze tijd. De kantoorruimte wordt turn key opgeleverd met supersnel professionele glasvezel. Met een ruime entree op de begane grond. Op de begane grond zijn gezamenlijke verkeersruimtes en toiletten aanwezig. De locatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het gebouw bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het complex ligt in de nabijheid autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Op het eigen parkeerterrein zijn tevens laadpalen aanwezig met een laadsnelheid van 7,3kWh. De locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer met bushalte Newtonweg op loopafstand binnen de 3 minuten. Gorinchem is voorzien van een treinstation dat bereikbaar is met lijnbussen die vanaf voorgenoemde bushalte vertrekken.

Indeling

Omvang ruimtes: Begane grond - Gezamenlijke entree 40 m2 - Verkeers-, pantry- en toiletruimte 54 m2 - Kantoorruimte per direct 124 m2

Opleveringsniveau

De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd met zonnewering voor de ramen. Er zijn aansluitingsmogelijkheden voor data, elektra en telefonie, hiervan is de bekabeling doorgevoerd in een wandgootsysteem. De energiezuinige ledverlichting is grotendeels geïntegreerd in het systeemplafond, daarbij is er natuurlijke lichttoevoer door gedeeltelijk te openen ramen. De klimaatbeheersing wordt geregeld door middel van radiatoren, daarbij is de energiezuinige airconditioning per ruimte verstelbaar. De gezamenlijke entree is voorzien van een tochtportaal, receptie, automatische schuifdeuren en een trappenhuis. De vloer bij de entree is afgewerkt met natuursteen. De betonvloer is in de kantoorruimtes afgewerkt met tapijt. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig. Momenteel bevindt zich een studio in de ruimte. Deze zal (naar wens) worden omgebouwd tot normale kantoorruimte.

Bouwkundige gegevens

Het gebouw heeft een gemetselde buitengevel. Binnen in het gebouw worden de ruimtes gescheiden door deels steenachtig en flexibele wandpanelen, zoals systeemwanden en metal stud. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. De vloer in het object is een uitgevoerde betonnen vloer. Het systeemplafond is geïntegreerd met verlichting. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning. Het object is voorzien van een gas, water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer. Er is een elektronisch inbraakalarm aanwezig in het gebouw.

Huurtermijn 

Het huurtermijn en de optieperiode zijn n.t.b. in overleg met de verhuurder. Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden. Betalingstermijn is per maand.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Kadastrale gegevens

Straat: Edisonweg 30 Postcode, Plaats: 4207HG, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image