Foto Gorinchem, Spijksedijk 10A

Perseeloppervlakte: 174 m2

Parkeerplaatsen: aanwezig

Beschikbaar per: Januari 2024

Huurprijs: in overleg

Gorinchem, Spijksedijk 10A

Per direct is kantoorruimte beschikbaar in dit moderne A-label gebouw aan de Spijksedijk op loopafstand van centrum Gorinchem. De te huur aangebouwde ruimte bevindt zich eerste verdieping met eigen ingang.

Op deze toplocatie in Gorinchem is 174 m2 kantoorruimte beschikbaar. De te huur aangeboden kantoorruimte aan de Spijksedijk 10A bevindt zich eerste verdieping van dit gebouw. De eerste verdieping is alleen bereikbaar per trap en heeft uitzicht op de Spijksedijk en het natuurgebied tegenover.Deze toplocatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem op loopafstand van het centrum. Het object bevindt zich op een kleinschalige bedrijfslocatie tussen de binnenstad en bedrijventerrein Gorinchem-Oost met in de nabijheid een klein natuurgebied. De bereikbaarheid van de locatie is zeer goed. Binnen 3 minuten bent u bij de autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. De locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer met bushalte Flank en Walstraat op loopafstand binnen 5 minuten. Gorinchem is voorzien van een treinstation dat bereikbaar is met lijnbussen die vanaf beide voorgenoemde bushaltes vertrekken.

Indeling

De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van dit moderne gebouw.Huidige maten:Begane grond - EntreeEerste verdieping - Kantoorruimte 174 m2Totale oppervlakte - 174 m2

Opleveringsniveau

De ruimtes worden turn-key opgeleverd. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie via de kabelgoten. De verlichting is geïntegreerd in het plafond. De verwarming wordt geregeld door middel van radiatoren en airconditioning is per ruimte verstelbaar. De centrale entree is voorzien een trap naar de eerste verdieping en een eigen entree voor de beneden kantoorruimte. De betonvloer is in kantoorruimtes afgewerkt met vloerbedekking. In de toiletruimtes is de vloer afgewerkt met tegelwerk. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig met een voorportaal hierin is een wasbak.

Bouwkundige gegevens

Het gebouw is aan de buitenkant bedekt met aluminium gevelbeplating met gedeeltelijk metselwerk en is voorzien van dubbelen beglazing in aluminium kozijnen. Het is een betonnen plafond met opdek verlichting en lichttoetreding via de ramen. De vloer is een uitgevoerde betonnen vloer met vloerbedekking. Het is een open ruimte met een aantal steenswanden. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, mechanische ventilatie en airconditioning. Het object is voorzien van een water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer. Het gebouw is voorzien van een energie A-label.  

Huurtermijn 

Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Kadastrale gegevens

Straat: Spijksedijk 10A Postcode, Plaats: 4207GN, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image