Gorinchem, Edisonweg 30

In het kort:
Perceeloppervlakte: Vanaf 19m2 tot 25 m2
Huurprijs: op aanvraag
Parkeerplaatsen: aanwezig op eigen terrein met laadpalen
Beschikbaar per: DirectBeschrijving:

Per direct is in dit turn key complex kantoorruimte beschikbaar. Op de eerste verdieping van dit kantorencomplex met energie A-label is vanaf ca 19 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Het complex is gerenoveerd naar de eisen en voorzieningen van deze tijd. De kantoorruimtes worden turn key opgeleverd met supersnel professionele glasvezel. Met een ruime entree met een gezamenlijke receptie op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn gezamenlijke verkeersruimtes en toiletten aanwezig.

De locatie is goed bereikbaar en heeft een centrale ligging in Gorinchem. Het gebouw bevindt zich op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het complex ligt in de nabijheid autosnelweg A15 bereikbaar met op- en afrit Gorinchem-Oost. Op de locatie zelf zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein. Op het eigen parkeerterrein zijn tevens laadpalen aanwezig met een laadsnelheid van 7,3kWh. De locatie is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer met bushalte Newtonweg op loopafstand binnen de 3 minuten. Gorinchem is voorzien van een treinstation dat bereikbaar is met lijnbussen die vanaf beide voorgenoemde bushaltes vertrekken.

Indeling

Huidige beschikbare maten:

Begane grond - Gezamenlijke entree 40 m2

Eerste verdieping - Verkeers-, pantry- en toiletruimte 54 m2 - Kantoorruimte per direct 19 m2 - Kantoorruimte per direct 22 m2 - Kantoorruimte per direct 25 m2

Totale oppervlakte - 335 m2

Bouwkundige gegevens

Het gebouw heeft een gemetselde buiten gevel. Binnen in het gebouw worden de ruimtes afgescheiden door deels steenachtig en flexibele wandpanelen, zoals systeemwanden en metal stud. Het gebouw is voorzien van dubbele beglazing, waarvan een gedeelte van de ramen is te openen. De vloer in het object is een uitgevoerde betonnen vloer. Het nieuwe systeemplafond is geïntegreerd met verlichting. De klimaatbeheersing binnen het gebouw wordt geregeld door de centrale verwarming, topkoeling en energiezuinige airconditioning.  Het object is voorzien van een gas, water, elektriciteit en is aangesloten op de openbare riolering. Er zijn blus en brandpreventie voorzieningen aanwezig naar de regels van de regionale brandweer. Er is een elektronisch inbraakalarm aanwezig in het gebouw.

Opleveringsniveau

De kantoorruimtes worden turn-key opgeleverd met zonnewering voor de ramen. Er zijn aansluitingen voor data, elektra en telefonie, hiervan is de bekabeling doorgevoerd in wandgootsysteem. De energiezuinige ledverlichting is grotendeels geïntegreerd in het systeemplafond, daarbij is er natuurlijke lichttoevoer door gedeeltelijke te openen ramen en lichtkoepels. De klimaatbeheersing wordt geregeld door middel van radiatoren, daarbij is de energiezuinige airconditioning per ruimte verstelbaar. De gezamenlijke entree is voorzien van een tochtportaal, receptie, automatische schuifdeuren en trappenhuis. De vloer bij de entree is afgewerkt met natuursteen. De betonvloer is in kantoorruimtes afgewerkt met tapijt. Er is een dames- en een herentoilet aanwezig met een voorportaal hierin is een wasbak. Er is een mogelijkheid tot een pantry.

Kadastrale gegevens

Straat: Edisonweg 30 Postcode, Plaats: 4207HG, Gorinchem Gemeente: Gorinchem

Omzetbelasting

Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurtermijn

Het huurtermijn en de optieperiode zijn n.t.b. in overleg met verhuurder. Huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) opgesteld worden. Betalingstermijn is per maand.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum oplevering

Foto's

imgresMVF-8051-0243-HDRMVF-8051-0003-HDRMVF-8051-0038-HDRMVF-8051-0048-HDRMVF-8051-0088-HDRimage0MVF-8051-0103-HDRMVF-8051-0228-HDRMVF-8051-0158-HDR

Tekening(en)